#1: Een belofte + onthulling!

okt 7, 2021

‘Waar ga je het over hebben Lizzie?’ Goed punt en op zich geen onterechte vraag. Maar ik weet dat er genoeg waardevolle informatie is om over te schrijven en vertrouw erop dat ik genoeg verhalen heb om te delen. Ik houd van schrijven. En van praten. Ik had van mezelf nooit echt door dat ik altijd veel verhalen te vertellen had, totdat ik er jaren geleden meerdere keren op gewezen werd toen ik ergens wegging. Ik werd onder andere bedankt voor mijn mooie verhalen. Als ik iets vertel, dan krijg je ook het hele verhaal. Ik wijd graag uit en neem je uiteraard graag mee in al mijn enthousiasme.

Hoe lekker is het wanneer ik dit nu ook op papier kwijt kan! Waarvan akte. Ik ga schrijven over mijn leven en de avonturen die ik meemaak, de stappen die ik neem op weg naar mijn nu gedroomde leven en deel ik mijn plannen + handige tips en tricks hoe jij je impact kunt maken met je marketing. Daarmee wijd ik direct uit naar een plan voor volgend jaar. Deze heb ik overigens nog nergens gedeeld, dus mocht iemand hierover beginnen. Dan weet ik dat je mijn blog hebt gelezen! Maar goed, to the point. Impact maken met marketing. Willen we dat niet allemaal. HOE lekker is het dat je als ondernemer precies weet wat er moet gebeuren om het gedroomde resultaat te behalen. Maar helaas pindakaas en het moraal van het verhaal is, er is geen geheim. Klanten veranderen en daarmee de trends in marketingland ook. De basis blijft. Maar trends komen en gaan en dus ook de behoefte van de klant. Dus hoe maak je nu precies die impact? Door met mij samen te werken. Duh. En…. *tromgeroffel* precies daarover ga ik volgend jaar een podcast maken. JIPPIE! Een serie over wat er als ondernemer bij komt kijken en hoe jij te werk moet gaan om impact te maken. Vol handige handvaten en tips van professionals, want het worden rondetafel gesprekken met andere ZZP’ers. Ik ben goed in wat ik doe, maar ik ben geen grafisch vormgever. Vanuit mijn bedrijf werk ik graag samen met ZZP’ers en zij komen ook gezellig langs om ons bij te spijkeren met hun kennis, tips & tricks. Hoe leuk! Ik kan in ieder geval niet wachten en moet nog ergens mijn ballen vinden om eraan te beginnen, want spannend vind ik het wel. Maar next year it is!

Maar goed, voor vandaag houd ik het voor nu weer voor gezien. Mijn streven is om minimaal 2 keer per maand iets te gaan schrijven. Zo, ik heb het gezegd. Dus dat gaan we doen! Oe, en als jij nog een interessant onderwerp weet of een leuke vraag hebt voor mijn podcast. Let me know!

meer blogs van mij lezen?