Hi there
lizzie hier!

In vrijheid doen waar ik goed in ben. LIZ marketing is dan ook een droom die uitkomt. Voordat ik de sprong waagde, heeft het wel een aantal jaren geduurd. Want waar en hoe begin je? (Ja ja, ook ik struggle hiermee 😉)

Inmiddels heb ik al ruim 5 jaar werkervaring als marketeer in verschillende branches en met die ervaring en opgedane kennis wil ik jou verder op weg helpen. Als strategisch partner en ‘regeltante’ zetten we de volgende stap waar jij en je bedrijf klaar voor zijn.

Hoe ik dat doe?

Vooral door mezelf te zijn! Dit pleidooi houd ik altijd richting mijn opdrachtgevers, dus dit geldt ook voor mij.

Tijdens mijn opleiding Commerciële Economie moest je ieder jaar een evaluatieformulier invullen over je doelen, dromen en ambities. Hoewel het studietraject niet makkelijk voor mij was, schreef ik onbewust ieder jaar hetzelfde. Al vroeg tijdens mijn studie werd mijn vader ziek en na een relatief kort ziekbed is hij overleden aan de gevolgen van ALS. En ondanks alles was steevast mijn antwoord: gelukkig zijn!

Zelf was ik er niet van bewust en pas tijdens mijn diploma-uitreiking kreeg ik de formulieren onder ogen van de afgelopen jaren met steevast hetzelfde antwoord. Altijd was mijn ambitie hetzelfde en dat is ook de motivatie voor al mijn keuzes de afgelopen jaren geweest. Maart 2021 ben ik gestart met mijn eerste klus als parttime ZZP’er en sindsdien is mijn leven één groot avontuur.

Nog even over dat samenwerken met mij. Want als je dit wilt, moet je mij natuurlijk wel een beetje kennen. Het allerbelangrijkste, ik ben altijd mezelf! Geen net pak en dure woorden voor mij. 

Laagdrempelig, direct, nuchter, creatief en altijd eerlijk. Zo kunnen we snel stappen maken, jouw huidige strategie doorlichten en knallen om jou verder op weg te helpen!

Fun facts about me

Ik woon samen met mijn vriend Reinder en onze hond Puk in Joure.

Officieel ben ik import Fries. Geboren in Zuid-Holland, maar woon sinds groep 2 in Friesland.

Het glas is áltijd halfvol en vind het leven dan ook een feestje!

Vrijdag is mijn favoriete dag van de week! Terugkijken op een productieve week én ruimte om plannen te maken voor de dagen die komen.

Ik heb een zwak voor Spaanstalige series en muziek. Olé!

Ik kook praktisch iedere avond uit een kookboek! Ben super creatief in mijn werk, maar met koken volg ik graag hersenloos de instructies op 😅 

Meer consistentie, persoonlijkheid en geen zorgen over je strategie?